Mer om oss

LILLA SVEDALA BOSTÄLLE

Huset på hösten
Uteplats
Vardagsrum

VÅRAN GÅRD


Gården är belägen i Svedala kommuns berömda backlandskap. Här finns en varirerad natur med åker och ängar, bokskogar och sjöar, slott och herresäten och smågårdar.


På gården finns en mindre dikobesättning som betar ängarna längs med Segeå tillsammans med sina kalvar på sommaren. Här finns även några katter och en vänlig Engelsk Springer Spaniel hund. På gården odlas spannmål, raps och sockerbetor.


Gården har varit i släkten i fem generationer. Ingen annan än vi har haft hand om gården sedan den byggdes.


VÅRT LÄGE

Köpenhamn
Skanör
Falsterbo
Bokskogen-Torups slott

HUSET ATT HYRA


På vår gård ka du hyra ett eget hus med trädgård. Du, din familj eller medresenärer har det helt för er själva och inga andra gäster är där samtidigt.


Huset ligger fridfullt i ett böljande landskap längt från större vägar men ändå nära städer, kultur och andra besöksmål.


Du bor som självhushåll vilket innebär att man själv tar med sig lakan, ordnar med mat och städar innan man åker. Den som vill kan dock hyra lakan och beställa slutstädning.

Läs mer längre ner om utrustning.


I VÅRT LÄGE

Kamera 127
DSC00061_mini
Vindruvor
Ängen
Hund och katt
Ängen 4
Segeå
Redigerad
Penskri

ATT GÖRA


Det är 4 km till Svedala. Här finns det mesta som beöhövs för vistelsen som affärer, post, apotek och McDonalds. Det finns också ett friluftsbad. Inom 10-20 minuter finns Boksogens rekreationsområde, havsbad samt möjlighet till fågelskådning vid Falsterbo eller Fjällfotasjön


Fast att man bor fridfullt är så tar det inte mer än ca en halvtimme att ta sig till Malmö, Lund eller kulturstaden Ystad.Ett besök på Falsterbonäsets milslånga stränder är ett måste en varm sommardag.


Den som vill passa  på att kombinera sin lantgårdssemester med ett besök på Tivoli i Köpenhamn kan med fördel ta Öresundståget från Svedala eller Hyllie som går var 20 minut. Då kommer man snabbt direkt till huvudstationen i Köpenhamn som ligger intill Tivoli och inte så längt från Ströget. 


VÅRT LÄGE

UTRUSTNING


Huset har 2 sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med 2 våningssängar. Det finns även en spjälsän att ta fram till de minsta.


I vardagsrummet finns TV med DVD, en del spel och turistbroschyrer. Där är wi-fi i hela huset.

I huset finns det mesta som man behöver för ett normalt familjeliv; spis med ugn, kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare, brödrost, matservis osv. På toaletten finns det dusch och en tvättmaskin. I ett torkrum finns torktumlare och möjlighet att stryka kläder.


Alldeles intill huset finns en parkeringsplats med plats till 2 bilar. Till huset hör en egen trädgård med en uteplats där det finns möjlighet att grilla. VÅRA PRISER 2022


OBS!

Ingen uthyrningsverksamhet 2023Lågsäsong

Högsåsong (vecka 25-33)

Ett dygn

650 kr

850 kr

En vecka

3800 kr

4700 kr

Lakan/handdukar

100 kr/set

100 kr/set

Frukostkorg

50 kr/pers och dag

50 kr/person och dag

Städning

500 kr

500 krVid bokningstllfället betalar man en bokningsavgift. Resterande belopp ska betalas senast 30 dagar innan ankomst.

PRAKTISK INFORMATION


Man hyr huset som självhushåll. För dem som vill finns det möjlighet att hyra sängkläder och beställa slutstädning. det finns även möjlighet att beställa frukostkorg för korttidsgäster vilket innebär att vi sätter in det man önskar i köket.


Huset disponerar man från kl 15 ankomstdagen till kl 12 avresedagen. Meddela oss gärna beräknad ankomsttid för att överräcka nyckeln.


För fullständiga bokningsvillkor se vår organisation Bo på Lantgårds hemsida här.